V Primorski hranilnici smo posodobili način prijave v spletno in mobilno banko, s katerim bomo zadostili novim varnostnim standardom, ki jih je določila Evropska centralna banka. Prešli smo na sistem Rekono in s tem opuščamo vse ostale načine prijavne mehanizme.

Od 27. 11. 2023 je možna prijava v e@HIP in m@HIP izključno preko Rekono računa.

Registracijo Rekono računa lahko opravite na spletu ali v poslovni enoti. Za registracijo preko spleta potrebujete samo vaš mobitel in elektronsko pošto (e-mali). Celoten postopek pa traja približno 15 minut.

Po registraciji Rekono računa je potrebno še dvigniti nivo zaupanja. To pomeni, da potrdite svojo identiteto, kar lahko storite na različne načine:

  • v Rekono račun lahko vnesete digitalno potrdilo (Navodilo 3 Vnos digitalnega potrdila),
  • vnesete podatke bančne kartice (Navodilo 4 Vnos podatkov bančne kartice) ali
  • nas obiščete v poslovni enoti, kjer boste prejeli identifikacijski ključ, s katerim boste nato dvignili nivo zaupanja (Navodilo 5 Vnos identifikacijskega ključa).

Za prva dva načina obisk poslovalnice ni potreben, saj celoten postopek uredite na daljavo.

Za lažjo namestitev in v pomoč smo pripravili pregledna Video navodila in Navodila v pisni obliki, ki vas bodo vodila po vseh korakih skozi celoten postopek namestitve.

Navodila v pisni obliki:  
Navodila v pisni obliki:  
     
Navodila v pisni obliki:  
Navodila v pisni obliki:  
Navodila v pisni obliki:  
Navodila v pisni obliki:

Bančništvo naravnano vašim potrebam

Obiščite katero izmed naših poslovalnic ali pa nam pošljite sporočilo. Naša ekipa strokovnjakov in svetovalcev vam bo z veseljem pomagala pri vaših vprašanjih.

Pišite nam

Na naš elektronski naslov nam pošljite sporočilo, kadarkoli in kjerkoli. Svetovalec bo nanj odgovoril v najkrajšem možnem času.

Naše poslovne enote

Naše poslovalnice najdete v številnih mestih jugozahodne in osrednje Slovenije. Preverite, katera vam je najbližja in nas obiščite.

Sedež hranilnice

Glavni trg 15
5271 Vipava
(05) 366 45 00
info@phv.si

Poiščite najbližjo poslovalnico

Nasveti in priporočila

Vas zanima več o spletnem bančništvu, osebnih ali poslovnih financah ali morebiti o finančni varnosti? Spremljate naš blog in odkrijte uporabne nasvete za lažje upravljanje vaših financ.