Primorska hranilnica Vipava s 05.01.2015 omogoča pošiljanje in prejemanje e-računov preko elektronske banke.

Račun, ki ste ga izdelali z računovodskim programom lahko včitate v našo aplikacijo skupaj s prilogami. V elektronski banki za PO se tako izdela ovojnica, ki se preko Bankart-a pošlje v bančni sistem.

Predpogoj za uporabo pošiljanja e-računov je uporaba elektronskega bančništva poslovni HIP-NET, s strani hranilnice odobrena pravilno izpolnjena in podpisana Izjava izdajatelja o vključitvi v e-račun in Pooblastilo za uporabo e-računa v elektronski banki.

Bančništvo naravnano vašim potrebam

Obiščite katero izmed naših poslovalnic ali pa nam pošljite sporočilo. Naša ekipa strokovnjakov in svetovalcev vam bo z veseljem pomagala pri vaših vprašanjih.

Pišite nam

Na naš elektronski naslov nam pošljite sporočilo, kadarkoli in kjerkoli. Svetovalec bo nanj odgovoril v najkrajšem možnem času.

Naše poslovne enote

Naše poslovalnice najdete v številnih mestih jugozahodne in osrednje Slovenije. Preverite, katera vam je najbližja in nas obiščite.

Sedež hranilnice

Glavni trg 15
5271 Vipava
(05) 366 45 00
info@phv.si

Poiščite najbližjo poslovalnico

Nasveti in priporočila

Vas zanima več o spletnem bančništvu, osebnih ali poslovnih financah ali morebiti o finančni varnosti? Spremljate naš blog in odkrijte uporabne nasvete za lažje upravljanje vaših financ.