Ne najdete ustreznega paketa?

Pomagajte si s čarovnikom paketov in odkrijte, kateri paket vsakodnevnega bančništva ustreza vašemu življenjskemu slogu.

Ne najdete ustreznega paketa?

Pomagajte si s čarovnikom paketov in odkrijte, kateri paket vsakodnevnega bančništva ustreza vašemu življenjskemu slogu.

Z osebnim računom s plačilno kartico Mastercard Debit vam nudimo varno in udobno poslovanje z uporabo sodobnih bančnih poti. Osebni račun s kartico vam omogoča:

  • brezgotovinsko nakupovanje in plačevanje obveznosti doma in v tujini,
  • možnost pridobitve izrednega limita *,
  • ugodno obrestno mero pri sklepanju depozitov in najemanju kreditov *

* Hranilnica je pri ugotavljanju in preverjanju kreditne sposobnosti kreditojemalca ali solidarnega poroka dolžna opraviti vpogled v sistem SISBON.

Enkrat mesečno vam pošljemo izpisek o prometu in stanju na računu, ki ga lahko na vašo željo prevzamete tudi v kateri od naših poslovnih enot.

 

Odprtje računa

Za odprtje računa potrebujete:

  • veljaven identifikacijski dokument s sliko (osebna izkaznica, potni list,…),
  • davčno številko.

Oglasite se v eni izmed naših poslovnih enot, kjer vam bodo naši sodelavci z veseljem pomagali pri izpolnjevanju pristopnega obrazca.

Pogosta vprašanja

Vašega odgovora niste našli na spletni strani? Preverite najbolj pogosta vprašanja naših uporabnikov.

V čem se razlikujeta spletna in mobilna banka?

Spletna banka e@HIP je namenjena uporabnikom računov pri hranilnici, omogoča pregled in upravljanje računov, kreditnih kartic, plačil, depozitov in komunikacijo s hranilnico preko računalnika. Mobilna banka m@HIP omogoča hitre bančne storitve, kot so plačilo položnic in pregled računov; vse preko mobilne aplikacije, dostopne kadarkoli in kjerkoli.

Ali je za odprtje računa potreben osebni obisk poslovalnice?

Da, obisk poslovne enote je potreben predvsem zaradi identifikacije posameznika.

Kakšen strošek lahko pričakujem ob menjavi osebne banke in odpiranju novega računa?

Zamenjava banke je brezplačna in ni povezana z nobenimi stroški. Nove stranke so ob odprtju bančnega računa deležne Dobrodošlice – 12 mesečno brezplačno vodenje.

Nasveti in priporočila

Vas zanima več o spletnem bančništvu, osebnih ali poslovnih financah ali morebiti o finančni varnosti? Spremljate naš blog in odkrijte uporabne nasvete za lažje upravljanje vaših financ.