Primorska hranilnica Vipava d.d. sodeluje s Slovenskim podjetniškim skladom pri dolgoročnem kreditiranju mikro, malih in srednje velikih podjetij pri produktu P1 plus 2024.

Namen produkta je hitrejše, lažje in ugodnejše pridobivanje bančnih kreditov mikro, malih in srednje velikih podjetij za izvedbo tehnološko zahtevnejših in/ali manj zahtevnejših projektov s poudarkom na podpori projektom na področju digitalizacije / zelenega / krožnega gospodarstva.

Dodatne informacije najdete na straneh Slovenskega podjetniškega sklada.

Za povpraševanja ali morebitna vprašanja smo vam na voljo na elektronski pošti info@phv.si ali na telefonski številki 05/366-45-00.

Bančništvo naravnano vašim potrebam

Obiščite katero izmed naših poslovalnic ali pa nam pošljite sporočilo. Naša ekipa strokovnjakov in svetovalcev vam bo z veseljem pomagala pri vaših vprašanjih.

Pišite nam

Na naš elektronski naslov nam pošljite sporočilo, kadarkoli in kjerkoli. Svetovalec bo nanj odgovoril v najkrajšem možnem času.

Naše poslovne enote

Naše poslovalnice najdete v številnih mestih jugozahodne in osrednje Slovenije. Preverite, katera vam je najbližja in nas obiščite.

Sedež hranilnice

Glavni trg 15
5271 Vipava
(05) 366 45 00
info@phv.si

Poiščite najbližjo poslovalnico