Splošni pogoji uporabe spletnega mesta – omejitev odgovornosti

Nahajate se na spletnem mestu www.phv.si Primorske hranilnice Vipava d.d. (v nadaljevanju: hranilnica). Vaš dostop do tega spletnega mesta in njegovo uporabo urejajo ti splošni pogoji. Z vstopom na spletno mesto potrjujete, da ste z njimi seznanjeni, da z njimi soglašate ter da vas določbe teh splošnih pogojev zavezujejo. Hranilnica si pridržuje pravico, da te splošne pogoje brez obvestila spremeni ali dopolni.

Primorska hranilnica Vipava d.d. namenja veliko pozornosti in skrbi za točnost vseh vsebin, podatkov in informaciji, ki se nahajajo na spletnem mestu. Ti so zgolj informativne narave, zato hranilnica ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi z netočnostjo le-teh, do katerih je morebiti prišlo zaradi časovnih neusklajenosti, napak pri vnosu ali drugih nepredvidljivih vzrokov. Prav tako hranilnica ne daje nikakršnih garancij za celovitost ali pravilno interpretacijo posredovanih informacij in ne prevzema odgovornosti za morebitno škodo, ki bi komurkoli nastala zaradi uporabe podatkov. Enako velja tudi za vsa druga spletna mesta, do katerih lahko dostopate s pomočjo hipertekstovnih povezav, objavljenih na spletnem mestu Primorske hranilnice Vipava d.d. Hranilnica ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino spletnih strani, ki so dostopne s tovrstnimi povezavami. Zveze s tovrstnimi stranmi vzpostavljate na lastno odgovornost.

Hranilnica si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, dodaja ali odstrani vsebino na spletnem  www.phv.si ter tudi omeji dostop do določenih podatkov, kadarkoli, na kakršenkoli način, delno ali v celoti, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Namen vsebin, ki so dostopne na spletnem mestu, ni v posredovanju nasvetov ali priporočil v zvezi z naložbami. Te vsebine so zgolj informativne narave, saj zgolj podatki na spletnih straneh in/ali njihovi deli sami po sebi niso zadostna osnova za oblikovanje naložbenih ali drugih odločitev. Pred tem se je treba posvetovati z bančnim svetovalcem. Hranilnica ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitno izgubo, ki bi jo posameznik lahko utrpel zaradi odločitev, dejanj ali opustitev na podlagi informacij, objavljenih na spletnem mestu hranilnice.

Dostop do (z geslom) zaščitenih področij na spletnem mestu in njihova uporaba je dovoljena samo pooblaščenim uporabnikom. Proti nepooblaščenim uporabnikom, ki poskušajo dostopati do teh področij spletnega mesta, se lahko sproži sodni pregon.

Hranilnica si pridržuje pravico, da se v primeru kršenja teh splošnih pogojev posluži vseh pravnih sredstev in pravic, vključno s pravico do blokiranja dostopa do spletnega mesta z določenega spletnega naslova.

Informativni izračuni

Izračuni so izključno informativne narave in upoštevajo pogoje in predpostavke, veljavne na dan izračuna. Informativni izračun za hranilnico ni zavezujoč in ne predstavlja kakršnekoli poslovne zaveze. Natančen izračun lahko pridobite v poslovalnicah hranilnice. Možnost sklenitve pogodbe bo hranilnica predhodno preverila, saj je, skladno z določbami Zakona o potrošniških kreditih (ZPotK-2) pred odobritvijo kredita dolžna izvesti oceno kreditne sposobnosti kreditojemalca.

Višina in končna cena kredita sta odvisni od vrste in načina zavarovanja kredita ter bonitete stranke. Efektivna obrestna mera predstavlja skupne stroške kredita izražene kot letni odstotek odobrenega kredita in je izračunana z upoštevanjem pogojev kredita, to je zneska kredita, roka črpanja, roka vračila, števila mesečnih obveznosti, obrestne mere in stroškov obdelave kreditnega zahtevka. Stroški zavarovanja in morebitnih pomožnih storitev v informativnih izračunih niso vključeni, saj se določajo individualno.
EOM se spremeni, če se spremeni katerikoli izmed elementov, vključenih v izračun. V primeru spremenljive obrestne mere se skupni znesek, ki ga mora plačati potrošnik lahko občutno poveča.

Hranilnica si pridržuje pravico, da brez obrazložitve zavrne sklenitev poslovnega razmerja.

Avtorske pravice

To spletno mesto je intelektualna lastnina Primorske hranilnice Vipava d.d. Vsi podatki, informacije, slike, produkti, ter druga vsebina, vključno z vsemi računalniškimi programi, ki so na voljo na spletnem mestu so zaščiteni v skladu s slovensko in mednarodno zakonodajo o intelektualni lastnini. Kakršno koli spreminjanje, kopiranje, distribuiranje, prikazovanje, prodajanje, prenašanje, objavljanje, licenciranje, uporabljanje za komercialne ali javne namene ter preoblikovanje v izvedene produkte brez predhodne odobritve s strani hranilnice je prepovedano.

Ostala pravna obvestila

Do ostalih pravnih obvestil povezanimi z varstvom osebnih podatkov, reševanjem pritožb, politiki piškotkov dostopate tukaj.

 

Bančništvo naravnano vašim potrebam

Obiščite katero izmed naših poslovalnic ali pa nam pošljite sporočilo. Naša ekipa strokovnjakov in svetovalcev vam bo z veseljem pomagala pri vaših vprašanjih.

Pišite nam

Na naš elektronski naslov nam pošljite sporočilo, kadarkoli in kjerkoli. Svetovalec bo nanj odgovoril v najkrajšem možnem času.

Naše poslovne enote

Naše poslovalnice najdete v številnih mestih jugozahodne in osrednje Slovenije. Preverite, katera vam je najbližja in nas obiščite.

Sedež hranilnice

Glavni trg 15
5271 Vipava
(05) 366 45 00
info@phv.si

Poiščite najbližjo poslovalnico

Nasveti in priporočila

Vas zanima več o spletnem bančništvu, osebnih ali poslovnih financah ali morebiti o finančni varnosti? Spremljate naš blog in odkrijte uporabne nasvete za lažje upravljanje vaših financ.