• Storitev se uporablja za nakazila plač in drugih osebnih prejemkov (regres, socialni transferji, odplačila anuitet za kredite, …) kot tudi za plačila davkov in prispevkov iz naslova plač.
  • Vsa kreditna plačila (domača in čezmejna, individualna ali množična) se izvedejo po enotnem standardu (ISO SEPA XML) in v skladu z urnikom plačil.
  • Podatki o posameznih plačilnih transakcijah na izpisku niso vidni, TRR plačnika je obremenjen z eno transakcijo v skupnem znesku.
  • Storitev se dodatno zaračunava skladno s Tarifo plačil.

Bančništvo naravnano vašim potrebam

Obiščite katero izmed naših poslovalnic ali pa nam pošljite sporočilo. Naša ekipa strokovnjakov in svetovalcev vam bo z veseljem pomagala pri vaših vprašanjih.

Pišite nam

Na naš elektronski naslov nam pošljite sporočilo, kadarkoli in kjerkoli. Svetovalec bo nanj odgovoril v najkrajšem možnem času.

Naše poslovne enote

Naše poslovalnice najdete v številnih mestih jugozahodne in osrednje Slovenije. Preverite, katera vam je najbližja in nas obiščite.

Sedež hranilnice

Glavni trg 15
5271 Vipava
(05) 366 45 00
info@phv.si

Poiščite najbližjo poslovalnico

Nasveti in priporočila

Vas zanima več o spletnem bančništvu, osebnih ali poslovnih financah ali morebiti o finančni varnosti? Spremljate naš blog in odkrijte uporabne nasvete za lažje upravljanje vaših financ.